Intakepakket pro

Intakepakket pro
€315 (excl. laboratoriumonderzoek)

Zie tarieven laboratoriumonderzoek (onderaan de pagina)

 

De kosten van het intakepakket pro zijn opgebouwd uit:
1. Intakeconsult (ca. 75 min): waarbij we jouw klachten en doelen bespreken en eventueel samples afnemen voor bloed- en/of ander laboratoriumonderzoek

2. Analyse samples (bloed/ontlasting/urine) in medisch laboratorium

3. Uitwerken zeer uitgebreid adviesrapport: op basis van de uitslagen van het laboratoriumonderzoek en de informatie die ik van jou verkregen heb

4. Voedingsadviesrapport; Digitaal & ingebonden boekje (ca. 135 min uitwerktijd): jij ontvang een zowel digitaal – als ingebonden boekje met uitslagen van je onderzoek(en) en adviezen. De invulling van het adviesrapport is afhankelijk van jouw hulpvraag; denk hierbij aan op maat gemaakte voorbeeld recepten, tips en adviezen gerelateerd aan de uitslagen van jouw (bloedonderzoek) en tips en adviezen gerelateerd aan jouw klachten, sowieso bevat het adviesrapport een uitgebreide en tot in detail analyse van de voedingswaarde van jouw huidige voedingspatroon (denk aan o.a. diverse voedingsstof tekorten zoals vitamine- en mineralentekorten, maar ook eiwitten en vezels bijvoorbeeld) en adviezen naar aanleiding daarvan. Het intakepakket pro omvat onder andere meer tijd voor de uitwerking van adviezen en consulten dan het intakepakket basis, en is vooral geschikt voor een meer uitgebreide hulpvraag.

5. Consult uitleg advies (ca. 60 min): binnen ongeveer 3-4 weken na het intakeconsult spreken we af om de uitslagen & het advies te bespreken. Dit is een consult van ongeveer 60 minuten.

 

Vervolgconsult (face to face of online)
Een intakepakket (basis of pro) omvat niet de kosten voor verdere vervolgconsulten, de prijzen hiervoor zijn als volgt: 
€17,50 per kwartier / €70 per uur (tarief geldt zowel voor directe als indirecte uitwerktijd*)
Een vervolgconsult duurt, afhankelijk van de benodigde tijd variërend 30-90 minuten
Indirecte uitwerktijd n.a.v. een vervolgconsult is incidenteel en wisselt van 0-60 minuten.

 

Betaling
Je betaald het intakepakket in 2 delen, namelijk:
1. Het intakeconsult en de laboratoriumtesten die gedaan zijn tijdens onze 1e afspraak dienen gelijk na het intakeconsult betaald te worden, middels pin of contant.
2. Na afloop van het consult waarbij je jouw voedingsadvies toegelicht krijgt, betaal je het boekje (dus de tijd die ik nodig gehad heb voor het uitwerken van jouw advies) en de tijd die we nodig hebben voor het toelichten van het voedingsadvies.

 

Voor vervolgconsulten geldt ook, direct na afloop betalen via pin/contant.

 

Vergoeding
Mijn consulten worden op dit moment niet vergoed vanuit de (basis/aanvullende) zorgverzekering.

 

Afzeggen afspraken: minimaal 24 uur van tevoren
Afspraken dienen minimaal 24 uur van tevoren te zijn geannuleerd. Indien niet het geval wordt 100% van de gereserveerde gesprekstijd (60 minuten a €70) in rekening gebracht.

 

 

*Directe en indirecte tijd
De ‘directe tijd’ is de tijd waarbij je als cliënt aanwezig bent, je bent bijvoorbeeld bij mij op consult (zowel face-to-face als via Zoom (online consult)). Hiertoe behoort ook de tijd die nodig is voor het afnemen van bloedmonsters voor laboratoriumonderzoek. De indirecte uitwerktijd is de tijd die ik, indien van toepassing, nodig heb voor o.a. het doornemen van de uitslagen van laboratoriumonderzoek en evt. het uitwerken van jouw het voedingsadvies. Voor beiden geldt het tarief van €17,50 per kwartier / €70 per uur.