Intakepakket basis

Intakepakket basis
€175 (excl. laboratoriumonderzoek)

Zie tarieven laboratoriumonderzoek (onderaan de pagina)

 

De kosten van het intakepakket basis zijn opgebouwd uit:

1. Intakeconsult (ca. 60 min): waarbij we jouw klachten en doelen bespreken en eventueel samples afnemen voor bloed- en/of ander laboratoriumonderzoek

2. Analyse samples (bloed/ontlasting/urine) in medisch laboratorium

3. Uitwerken adviesrapport: op basis van de uitslagen van het laboratoriumonderzoek en de informatie die ik van jou verkregen heb

4. Voedingsadviesrapport; Digitaal & ingebonden boekje (ca. 60 min uitwerktijd): jij ontvang een zowel digitaal – als ingebonden boekje met uitslagen van je onderzoek(en) en adviezen. De invulling van het voedingsadvies rapport is afhankelijk van jouw hulpvraag; denk hierbij aan adviezen gerelateerd aan de uitslagen van jouw (bloed)onderzoek en adviezen gerelateerd aan jouw klachten, sowieso bevat het adviesrapport een beknopte analyse van de voedingswaarde van jouw huidige voedingspatroon en tips naar aanleiding daarvan. Het basis intakepakket omvat minder tijd voor de uitwerking van adviezen in vergelijking tot het intakepakket pro, en is met name geschikt voor een minder uitgebreide hulpvraag

5. Consult uitleg advies (ca. 30 min): na ongeveer 3-4 weken na het intakeconsult spreken we af om de uitslagen & het advies te bespreken. Dit is een kort consult van ongeveer 30 minuten.

 

Vervolgconsult (face to face of online)
Een intakepakket (basis of uitgebreid) omvat niet de kosten voor verdere vervolgconsulten, de prijzen hiervoor zijn als volgt: 
€17,50 per kwartier / €70 per uur (tarief geldt zowel voor directe als indirecte uitwerktijd*)
Een vervolgconsult duurt, afhankelijk van de benodigde tijd variërend 30-90 minuten
Indirecte uitwerktijd n.a.v. een vervolgconsult is incidenteel en wisselt van 0-90 minuten.

 

Betaling
Je betaald het intakepakket in 2 delen, namelijk:
1. Het intakeconsult en de laboratoriumtesten die gedaan zijn tijdens onze 1e afspraak dienen gelijk na het intakeconsult betaald te worden, middels pin of contant.
2. Na afloop van het consult waarbij je jouw voedingsadvies toegelicht krijgt, betaal je het boekje (dus de tijd die ik nodig gehad heb voor het uitwerken van jouw advies) en de tijd die we nodig hebben voor het toelichten van het voedingsadvies.

 

Voor vervolgconsulten geldt ook, direct na afloop betalen via pin/contant.

 

Vergoeding
Mijn consulten worden op dit moment niet vergoed vanuit de (basis/aanvullende) zorgverzekering.

 

Afzeggen afspraken: minimaal 24 uur van tevoren
Afspraken dienen minimaal 24 uur van tevoren te zijn geannuleerd. Indien niet het geval wordt 100% van de gereserveerde gesprekstijd (60 minuten a €70) in rekening gebracht.

 

 

*Directe en indirecte tijd
De ‘directe tijd’ is de tijd waarbij je als cliënt aanwezig bent, je bent bijvoorbeeld bij mij op consult (zowel face-to-face als via Zoom (online consult)). Hiertoe behoort ook de tijd die nodig is voor het afnemen van bloedmonsters voor laboratoriumonderzoek. De indirecte uitwerktijd is de tijd die ik, indien van toepassing, nodig heb voor o.a. het doornemen van de uitslagen van laboratoriumonderzoek en evt. het uitwerken van jouw het voedingsadvies. Voor beiden geldt het tarief van €17,50 per kwartier / €70 per uur.