Collega’s

Vanuit mijn netwerk werk ik samen met verschillende andere gezondheidsprofessionals met een ‘brede blik’. Zo adviseer ik indien van toepassing wel eens door naar een ervaren en holistisch werkend osteopaat, personal trainer, psychotherapeut of schoonheidsspecialiste bijvoorbeeld.

 

Dit zijn de professionals waarmee ik graag samenwerk:

Over Radius Gym - Radius Gym
(klik op het plaatje voor de website van Radius coaching & training)

Radius Gym is de nieuwe persoonlijke sportstudio in Zwaag, gelegen aan de Corantijn 25D (in hetzelfde gebouw als Dieetlab).
Na het geven van groepstraining, personal training en voedingsadvies op externe locaties heeft Jeroen van den Engh in 2018 zijn eigen sportstudio geopend om zijn visie werkelijkheid te laten worden. Het doel is om iedereen gezonder te maken door sporten en voedingsadvies toegankelijker te maken. Door zijn ervaring heeft hij gezien dat er op veel plekken ruimte is voor verbetering, zeker als we gaan kijken naar de kwaliteit van begeleiden in sportscholen.
Radius Gym focust zich op persoonlijke begeleiding omdat wij geloven dat hier de beste resultaten vallen te halen.

 

Sporten met een personal trainer hoeft op deze manier helemaal niet duur te zijn!
Radius Gym maakt gebruik van de nieuwste trainingstechnieken en heeft een laagdrempelige sfeer.
Ons motto is: “iedereen kan krachttraining doen!”

Bij Radius Gym is kwaliteit en resultaat erg belangrijk, daarom is er bij elke les een maximum aantal deelnemers van 4. Wij streven ernaar om het beste aanbod van trainingen, voedingsadvies en coaching te hebben van Hoorn, Zwaag, Blokker en omgeving.

 

 

Logo Osteopathie Alderlieste

(klik op het plaatje voor de website van Osteopathie Alderlieste)

Osteopathie is een manuele onderzoeks- en behandelmethode, waarbij het opsporen van bewegingsverliezen en compensaties centraal staat. Osteopathie is gebaseerd op een grondige kennis van de anatomie, fysiologie, neurologie, embryologie en pathologie van het menselijke lichaam. De osteopathische behandelmethode focust zich op de oorzaak van de klacht, waar veel andere behandelmethodes dat niet doen. De osteopaat is getraind om lichaamssystemen grondig te onderzoeken op bewegingsverlies en kijkt samen met de patiënt naar de oorzaak van de klachten. Aan de hand hiervan wordt een behandelplan opgesteld om het zelfhelend vermogen optimaal te laten functioneren. Om zo tot een blijvend resultaat te komen.

 

Jurriaan Alderlieste is eind 2016 als osteopaat gestart en werkt nu als Osteopaat DO-MRO in zijn praktijk in Hoorn.
Na het afronden de vierjarige fulltime opleiding fysiotherapie is hij de fulltime Master na Master (MANAMA) gaan doen in de richting musculoskeletale kinesitherapie (2006-2007). Hij is tien jaar werkzaam geweest als fysio- en manueel therapeut bij de fysiotherapie praktijken WFO in Wervershoof en de Vries in Midwoud. Na het succesvol afronden van de opleiding osteopathie werd de titel D.O. (Diploma in Osteopathie) behaald. Vanaf die tijd is hij werkzaam als osteopaat, eerst in Hoogkarspel bij Osteopathie de Streek en vanaf 3 maart 2021 in zijn eigen praktijk Osteopathie Alderlieste op de Nieuwe Steen 24B in Hoorn.

 

Ondertussen behandelt hij al veertien jaar mensen met veel succes en toewijding en daar haalt hij veel plezier uit!